Airways 500ml

-15%

Versenyhelyzetek, vagy megerőltető munka folyamán a tüdőnek a lehető legjobb teljesítményt kell nyújtania, hogy a szervezet egésze is a maximumot adja. Vannak lovak, melyek a lebegőben, takarmányban felszaporodó gomba spórákra, valamint a porra olyan mértékű allergiás reakciót mutathatnak, mely a teljesítményt akadályozza, egészségüket rombolja. A pollen érzékeny, allergiás lovak légzéstámogatása a kulcs a megfelelő teljesítmény eléréséhez, mind e mellet az Airways Solution gyógynövényekből összeállított keveréke, további segítséget nyújt a verseny és a pollenszezon alatt.

Összetétele: méz, almaecet, eukaliptusz olaj, fodormenta olaj, glicerin.

Az eukaliptusz olaj tisztán tartja a légutakat, csökkenti a fokozott nyálképződést, amely a porra történő allergiás reakció egyik jele. A fodormenta olaj aktív összetevője, a mentol, régóta ismert gyógynövény, mind embernek, mind állatnak. Szabaddá teszi, tágítja a légutakat, ez által növeli a tüdőkapacitást. A méz és az alma ecet jótékony hatással van a légutak hámsejtjeire. Csökkentik az irritációt, ez által múlik a köhögés és a prüszkölés. A glicerin segíti a folyadék tapadását.

Az Airways Solution gyógynövényes folyadékot versenyek, vagy az allergiás időszakban munka előtt fecskendővel ajánlott az állat szájába juttatni. A hatóanyagok a száj és a garat faláról fokozatosan szívódnak fel. Hatása rövidtávon várható (max. 2-3 óra). A legjobb támogatás pollen érzékeny lovának!

Ajánlott napi mennyiség: 15 ml.


Eredeti ár: 13 500 Ft -15%

11 475 Ft